sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mikä Otsikko?

Heippalarraa mun pandaiset punpuliset pandapöperöiset!

Heisuli Veisuli! En nyt tiiä mistä kirjoitella mutta oli vaan pakko kirjoittaa postaus.
Mulla ei oo yhtäkään aavistusta mistä kirjoittaisi. Äh, nyt mä kirjoitan siitä että en tiiä mitä kirjoittaa:/
No kuiteski, Panfussa ei ole tapahtunut mitään erikoista. Eikä nyt Olokossakaan:( Niin ainoa keino miten keksii jotain kirjotetltavaa....TARINA! No te tiedätte että olen kertonut teille tarinaa Panfun karnevaalit. Se on jo mennyt vähän sekaisin niin aloitan se ihan alusta.
PANFUN KARNEVAALIT OSA 1/4

Oli lauantai aamu ja aurinko lämmitti panfun saarta. Mumu heräsi aikaisin koska oli Panfun karnevaalit.
Mumu puki pääleen pinkin paidan jossa luki: Panfu Rocks! Ja farkut. Hän ryntäsi keittiöön ja otti kulhon kaapista.Hän kaatoi sen puoli täyteen Chochos Sulkaa muroja ja kaatoi kulhoon loput maidot.
Hän asettui tuolille istumaan ja alkoi lusikoida murojaan. Samalla oveen koputti joku. Mumu meni avaamaan. "Moi Mumu!" Sanoi Helmi "Moikka Mumu!" Sanoi Hese. "Ai moikka Luurangot!" Sanoi Mumu. (He kutsuvat heitä kolmea Luurangoiksi) "Oletko valmis lähtemään panfun karnevaaleille?" Kysyi Helmi. "Olen, haen vain kassini." Sanoi Mumu. Ja niin Mumu ryntäsi sängylleen ja pakkasi pandakassiin puhelimen, rahaa, avimet puumajaan, ja evästä. "Olen valmis!" Sanoi Mumu. "Hyvä lähdetään sanoi Hese."Ja niin kaverukset kävelivät Karnevaaleja kohti. "Mistä kuulitte karnevaaleista?" Mumu kysyi. "No tuli kuulutus taivaasta" Sanoi Helmi. "Taivaasta!" Huusi Mumu. "Kyllä Taivaasta. sen kuulutti joku joka kuulosti Evronilta. Sanoi Helmi "EVRONILTA!" Mumu karjui ja kääntyi äkkiä san franpanfua kohti. "Minne menet Mumu? Kysyi Hese. Kotiin, en mene karnevaaleihin jotka Evron järjesti!" Sanoi Mumu. Siis et mene karnevaaleille jossa on pizzaa, pelejä, limua, kisoja, teattereita, puistoja, Olokolaisia. Oletko varma tästä Mumu. Kysyi Helmi. "Olen!" Sanoi Mumu. "Moikka Luurangot! Huusi mumu Helmen ja Hesen perään. Nyt heistä näkyi vain pienet pisteet.
Ja niin Mumu käveli Brunon ravintolaan. "Moikka Bruno!" Sanoi Mumu. "Ai moikka Mumu mitä saisi olla?" Kysyi Bruno. "Kananmunia ja pekonia." sanoi Mumu "Tulee" sanoi Bruno ja juoksi keittiöön. Luulen että Hese ja Helmi tulee olemaan pulassa. Minusta vaan tuntuu, Mumu mietti. Menen pitämääm heitä silmällä. Mumu juoksi Brunon Ravintolasta ulos. "Hei Mumu mites pekoni ateriasi?" "Unohda se maksan myöhmmin. Moikka Bruno!" "Moikka Mumu!"
..................Jatkuuu.................................

No moikka
Ellabe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että luit blogiani!
Ja kiitos että jätät kommentin!